Nieuws
diner 2 shiften

Beste, wegens de corona maatregelen werken we 's avonds met 2 shiften. 1ste blok om te eten is tussen 17:00 en 19:30 ( De tafel moet dan terug vrij zijn om 19u35), blok 2 is tussen 19:45 en 23:30Corona maatregelen

Door de vele coronamaatregelen, zijn we genoodzaakt om een beetje anders te werken dan normaal.

De tafeltjes moeten een beetje verder uit elkaar staan, waardoor we veel minder mensen kunnen plaatsen, daarom doen we de avondservice nu in 2 delen. De vroege eters, kunnen vanaf 17u komen eten en maken tegen 19u30 plaats voor de volgende groep mensen.

Aan 1 tafel mogen maximum 10 personen zitten en er wordt uitdrukkelijk gevraagd om uw verplaatsingen binnen het restaurant tot een minimum te beperken, dus enkel om naar het toilet te gaan. Een gezellig babbeltje met mensen aan een andere tafel, moeten we nog even uitstellen. 

Hygiëne vonden we al heel belangrijk en nu besteden we er nog meer aandacht aan. Overal in de zaak vindt u desinfecterende handgel en wij desinfecteren na elke gast, tafels en stoelen. 

Om 1u mag er geen enkele gast meer aanwezig zijn in de zaak, we respecteren dit sluitingsuur enerzijds uit verplichting maar ook om de leuke relatie met onze buren in stand te houden. Let er alstublieft op om geen lawaai op straat te maken.

 Jaarlijkse vakantie van 02/11 tem 09/11

Vanaf maandag 2 november tot en met maandag 9 november zal de zaak gesloten zijn.Cadeaubonnen 6 maand langer geldig

Geen paniek als je cadeaubon al verlopen is of binnenkort verloopt, alle cadeaubonnen blijven 6 maanden langer geldig.